برنامه برگزاری وبینارهای هفته پژوهش 1400 دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان رضوی
ایام هفته |
موضوع وبینار |
ساعت |
سخنران |
لینک وبینار |
مرکز مجری |
شنبه 20/9/1400 (پژوهش وفناوری مدرسه ودانشگاه) |
کارافرینی و اشتغال بر پایه تکیه بر سرمایه های داخلی، پشتیبانی و حمایت از تخصص های بومی و محصولات هایتک |
10 |
مهندس رضا جهانی |
http://195.211.46.206/karafarini |
دانشکده فنی منتظری |
موفقیت در همین نزدیکی است |
11 |
دکتر نوری زاده |
آموزشکده فنی پسران نیشابور |
||
یکشنبه 21/9/1400 (پژوهش ،فناوری وپشتیبانی ازتولید) |
مالکیت فکری وثبت اختراع در حوزه های پژوهشی |
12 |
مهندس دانیال محمدزاده |
دانشکده فنی منتظری |
|
کشاورزی دقیق |
10:30 |
دکتر دانیال گندم زاده |
آموزشکده کشاورزی نیشابور |
||
مروری بر بازار کار صنعت برق |
10 |
مهندس خراسانی |
آموزشکده فنی گناباد |
||
دوشنبه 22/9/1400 (پژوهش،فناوری ومانع زدایی از تولید) |
کسب مهارت و ارائه راهکارهای کاربردی در مسیر کارافرینی |
9 |
دکتر جمیلی |
دانشکده فنی منتظری |
|
پژوهش، فناوری و مانع زدایی از تولید |
12:30 |
دکتر علی عامری |
آموزشکده فنی سبزوار |
||
سه شنبه 23/9/1400 (پژوهش،فناوری، علوم انسانی و علوم پایه) |
درجه اهمیت، شاخص های اعتبار و کیفیت فعالیت های پژوهشی |
12:30 |
دکتر اکبر جعفری |
دانشکده فنی منتظری |
|
پیشرفت ها و آینده تغذیه طیور |
18 |
دکتر عزیز آبادی |
آموزشکده کشاورزی نیشابور |
||
روش تحقیق و پژوهش در هنر |
18 |
دکتر لاله خرازیان |
آموزشکده الزهرا (س) مشهد |
||
سازه های نوین در صنعت ساختمان |
10 |
مهندس احسان کفاش |
آموزشکده ثامن الحجج (ع) |
||
چهارشنبه 24/9/1400 (پژوهش،فناوری و اثربخشی اجتماعی) |
بررسی فرآیند طراحی و تولید موتورهای پر بازده |
12:30 |
دکتر محمود یوسفیان |
دانشکده فنی منتظری |
|
یادگیری مبتنی بر مغز در آموزش های مهارتی |
13 |
مهندس لطفی |
آموزشکده فنی نیشابور |
||
کسب درامد از فضای مجازی |
11 |
مهندس صمدی |
https://www.skyroom.online/ch/qutc.un/webinar-amoozeshi-pajooheshi |
آموزشکده فنی قوچان |
|
آشنایی با نحوه عملکرد و کاربردهای دستگاهLC-MS/MS |
10 |
دکتر سید مولا خاتمی |
آموزشکده ثامن الحجج (ع) |
||
پنج شنبه 25/9/1400 (بزرگداشت پژوهشگران وفناوران) |
شناخت سبک ها و گرایش های لباس از قرن ۱۶ میلادی تا کنون |
21 |
سلماز آخوندی |
آموزشکده الزهرا (س) مشهد |