در حال بارگذاری ...
دوشنبه 15 اردیبهشت 1404
nus.ac.ir

برگزاری نهمین جلسه هیات تحریریه نشریه " علم و فناوری در مهندسی مکانیک"

نهمین جلسه هیات تحریریه نشریه " علم و فناوری در مهندسی مکانیک" تشکیل گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت واحد استان خراسان رضوی نهمین جلسه هیات تحریریه علم و فناوری در مهندسی مکانیک شنبه 6 بهمن ماه 1403 در دانشکده شهید منتظری تشکیل گردید. این جلسه با حضور دکتر زمانی، مدیر مسئول، دکتر شریعتی، سردبیر، دکتر حداد، دکتر جعفری، دکتر علی اکبری، اعضای هیات تحریریه، دکتر جلالی، مدیر داخلی نشریه، دکتر بهلوری، معاون پژوهشی دانشگاه ملی مهارت استان خراسان رضوی و خانم سیدحسینی، کارشناس نشریه برگزار شد. ضمنا دکتر معصوم نژاد، عضو هیات تحریریه به صورت مجازی در این جلسه شرکت داشتند.
دکتر زمانی با ابراز خرسندی از این نشریه با داشتن چنین ساختار محکم و مبتنی بر اصول نشریه های علمی، تخصیص اعتبار برای آن از سال آینده را نوید دادند. ایشان با اشاره به باز شدن زمینه جدیدی در وزارت علوم برای معرفی پژوهشگر برتر در حوزه مهارت، لزوم ایجاد چنین زمینه ای در ISC را ضروری دانستند و افزودند: انتظار ما از پژوهش، پژوهش های کاربردی است و خوب است که هیات تحریریه و داوران این نشریه نگاه ویژه ای به چنین پژوهش هایی داشته باشند. ایشان رعایت زمان بندی فعالیت های نشریه و قوانین مربوط به چاپ مقالات را به جهت اعتماد سازی تاکید کردند.
دکتر شریعتی ضمن توضیح مختصر از روند تشکیل این نشریه و موفقیت آن در کسب "رتبه ب " در ارزیابی نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اظهار امیدواری کردند به زودی رتبه الف داخلی و ایندکس های معتبر بین المللی کسب شود.
دکتر حداد انتخاب اعضای هیات تحریریه خوب و برگزاری جلسات منظم و نیز پیگیری  و اشراف کادر اجرایی را از عوامل موفقیت این نشریه دانسته و تشکر خود را از ایشان ابراز نمودند.
دکتر احمدی، سرپرست دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی از دکتر حداد به خاطر بنیانگذاری این نشریه، دکتر شریعتی بابت زحماتشان به عنوان سردبیر و دکتر جعفری و علی اکبری دانشیاران گروه مکانیک و سایر اعضای هیات تحریریه برای رساندن آن به این جایگاه تشکر نمودند.
در ادامه دکتر بهلوری، ضمن اشاره به فعالیت های اولیه برای راه اندازی، اساسنامه، جلسات اعضای هیات تحریریه، تعیین سردبیر، انتخاب نام نشریه، کسب مجوز از وزارت ارشاد، خرید و آماده سازی وبسایت، طراحی جلد، انتخاب داوران تخصصی توضیحاتی درباره دریافت و چاپ مقالات، ترکیب هیات تحریریه، تفاهم نامه ها، نمایه ها ارائه نمودند و از اهداف پیش رو به نمایه کردن این نشریه در ISC و تعیین ردیف بودجه اشاره و خواستار تبلیغ قوی تر آن در وبسایت دانشگاه شدند.